Λέβητες Pellet

Λέβητες κεντρικοί

Οι λέβητες pellet εξωτερικού χώρου αντικαθιστούν τον παραδοσιακό λέβητα πετρελαίου ή αερίου.

Είναι απόλυτα ασφαλείς, πλήρως αυτοματοποιημένοι και τηλεχειριζόμενοι, εφοδιασμένοι με κυκλοφορητή, δοχείο διαστολής, θερμοστάτη και βαλβίδες ασφαλείας.

 

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
1. θερμότητα - όποτε τη χρειαζόμαστε
2. αυτόματη τροφοδοσία και άναμμα
3. μεγάλη αυτονομία λειτουργίας
4. καύση 5 επιπέδων
5. καθαρό, εύχρηστο, φτηνό καύσιμο
6. απόδοση μεγαλύτερη από 90%
7. εύκολος χειρισμός και χαμηλή συντήρηση
8. θερμαινόμενος όγκος έως 800 m3

COMPACT MATIC 32

H πιστοποιημένη και καθιερωμένη σειρά Compact, (αυτόματοι λέβητες pellet)  ενισχύεται πλέον περαιτέρω με την προσθήκη των CompactMatic 32-50.

Αυτό το νέο προϊόν ενσωματώνει μια πληθώρα χαρακτηριστικών εξοικονόμησης εργασίας και τροφοδοτείται από το πατενταρισμένο καυστήρα Pellet-Power. Οι λέβητες αυτοί, έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν την καλύτερη δυνατή, καθαρή και υψηλής απόδοσης καύση. Έχουν ψηφιακό σύστημα ελέγχου,είναι αισθητικοί, είναι εύκολα προσβάσιμοι και έχουν έναν ολοκληρωμένο πίνακα ελέγχου. Δεν είναι θορυβώδεις, και η διαμόρφωση του συστήματος καυσαερίων ενέργειας, επιτρέπει να επιτευχθεί η μέγιστη αποδοτικότητα καύσης. Πολύ χαμηλές εκπομπές ρύπων.

Πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια έγχυση αέρα μέσω του κατοχυρωμένου με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας "PelletPower®" καυστήρα. Απομάκρυνση της τέφρας από τον καυστήρα προς την πλευρά της συσκευής και στη συνέχεια, απευθείας στην υποδοχή για την τέφρα. Εύκολη συντήρηση, χάρη στο πλήρως αυτόματο σύστημα καθαρισμού του εναλλάκτη θερμότητας. Εύκολες και πολλαπλές συνδεσιμότητες για έλεγχο, μέσω του ενσωματωμένου πάνελ σύνδεσης στο πίσω μέρος. Εύκολα συνδέονται  συσσωρευτές, θερμικές αποθήκες ή άλλες συσκευές εξοικονόμησης ενέργειας (Thermocell® ή / και Thermopuffer). Πρόσθετα αξεσουάρ: Silotherm δεξαμενή ενός τόνου καυσίμου ή μια πλευρική δεξαμενή 100kg.