Λέβητες Ξύλου-Pellet

Λέβητες ξύλου pellet

Μοιραστείτε το

Οι λέβητες ξύλου-πέλλετ είναι συστήματα θέρμανσης που συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα και των δύο τύπων καυσίμου.  Έτσι, μας δίνουν την δυνατότητα να επιλέγουμε εμείς το καύσιμο που θα χρησιμοποιήσουμε, ανάλογα με το τι μας συμφέρει κάθε φορά για τις εκάστοτε ανάγκες μας

 

Primus (Mavil)

Μοιραστείτε το

Πλήρως Αυτοματοποιημένη Λειτουργία

Ο υψηλής τεχνολογίας ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου αναλαμβάνει την λειτουργία του λέβητα, από το αυτόματο άναμμα έως τον υπολογισμό της κατάλληλης ποσότητας pellets. Με τους ειδικά σχεδιασμένους φλογοαυλούς και το θάλαμο καύσης τριών διαδρομών, ο λέβητας pellet – ξύλου επιτυγχάνει την επιθυμητή θερμοκρασία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ακόμα, με τον έλεγχο της ποσότητας του αέρα καύσης ο λέβητας διατηρεί σταθερή την επιθυμητή θερμοκρασία στο θάλαμο, συνεπώς η κατανάλωση καυσίμου μειώνεται στο ελάχιστο.

Εύκολη Χρήση

Η σχεδίαση του λέβητα διευκολύνει τη διαδικασία της εισαγωγής καύσιμης ύλης καθώς και τον εύκολο καθαρισμό του. Το καύσιμο που δέχεται μπορεί να ποικίλει από πέλλετ ξύλου, μέχρι καλαμπόκι, πυρήνες, αμύγδαλα, φλούδες κτλ.

Απομακρυσμένος Έλεγχος

Η επιθυμητή θερμοκρασία στους χώρους της κατοικίας ελέγχεται από τον συμβατικό θερμοστάτη χώρου ο οποίος είναι τοποθετημένος στο εσωτερικό της κατοικίας. Μάλιστα στην περίπτωση χρήσης πέλλετ ο θερμοστάτης χώρου δίνει την εντολή και για το άναμμα του λέβητα, λειτουργώντας ως ένας κανονικός λέβητας πετρελαίου.

Παράλληλη Λειτουργία με λέβητα πετρελαίου

Σε ένα υφιστάμενο σύστημα θέρμανσης, ο λέβητας στερεών καυσίμων μπορεί να αντικαταστήσει ένα συμβατικό λέβητα πετρελαίου, είτε να συνδεθεί παράλληλα με αυτόν.

Ιδανικός για καύση οποιασδήποτε μορφής βιομάζας

όπως pellets, ξύλο, πυρήνες, καλαμπόκι, φλούδες, αμύγδαλα κτλ